- Streekproducten
- IJsselbonk, per st, Driekant
IJsselbonk, per st, Driekant
De ijsselbonk is een lekker stevig noten en rozijnen met kaneel en kardemom bolletje.
Om ze langer te bewaren kunnen ze natuurlijk ingevroren worden
Ingrediënten
Rozijnen*, TARWEbloem*, volkorenTARWEmeel*, krenten*, abrikoos (gedroogd)*, walnoten*, HAZELNOTEN*(3%), ROGGEbloem*, gist, zeezout, rijstebloem*, Plantaardige Olie(zonnebloem*), Plantaardig Vet(palm*), Kruiden En Specerijen(kaneel*, kardamom*), Emulgator(E322(SOJA)*), Zuurteregelaar(E330*) *= van biologische oorsprong
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Omschrijving Waarde
Energie (KJ) 1517.54 KJ Energie (Kcal) 362.46 Kcal Eiwit 7.3 g Koolhydraten 62.36 g - Suikers 32.38 g Vetten 7.68 g - Verzadigd 2.02 g Voedingsvezels 7.27 g Zout 0.85 g
Over ambachtscentrum Driekant
Driekant is een ambachtsbedrijf met een sociaal hart. Driekant is ontstaan vanuit de maatschappelijke betrokkenheid en slaat een brug tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven. De Driekant biedt in een kleinschalige, commerciële omgeving, kansen voor de groei van mensen. De directe binding met het product, de zichtbaarheid van het eindresultaat en het contact met de afnemers, doen namelijk een gezond appél op de inzet en ontwikkeling van mensen.
De weg naar het hart verloopt bij via de handen
Bij Driekant werken diverse medewerkers samen. Professionele bakkers, verkoopmedewerkers, stagiaires, leerlingen. Wat ze samenbrengt zijn 2 ingrediënten: liefde voor het bakkersambacht en kunnen genieten van het samenwerken. Geen medewerker heeft dezelfde weg naar Driekant bewandeld, waardoor er een gemÃĻleerd gezelschap is ontstaan. Ze helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen via het ambachtsvak. Daardoor zijn ze beter in staat het stuur van hun leven in eigen hand te nemen.
Meer doen met minder mensen... Dat is tegenwoordig een populair motto.
Maar niet bij Driekant! Zij geloven juist in het omgekeerde: zoveel mogelijk handen aan het brood. Dat heeft alles te maken met de bedrijfsfilosofie. Mensen staan er centraal.
Om ze langer te bewaren kunnen ze natuurlijk ingevroren worden
Ingrediënten
Rozijnen*, TARWEbloem*, volkorenTARWEmeel*, krenten*, abrikoos (gedroogd)*, walnoten*, HAZELNOTEN*(3%), ROGGEbloem*, gist, zeezout, rijstebloem*, Plantaardige Olie(zonnebloem*), Plantaardig Vet(palm*), Kruiden En Specerijen(kaneel*, kardamom*), Emulgator(E322(SOJA)*), Zuurteregelaar(E330*) *= van biologische oorsprong
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Omschrijving Waarde
Energie (KJ) 1517.54 KJ Energie (Kcal) 362.46 Kcal Eiwit 7.3 g Koolhydraten 62.36 g - Suikers 32.38 g Vetten 7.68 g - Verzadigd 2.02 g Voedingsvezels 7.27 g Zout 0.85 g
Over ambachtscentrum Driekant
Driekant is een ambachtsbedrijf met een sociaal hart. Driekant is ontstaan vanuit de maatschappelijke betrokkenheid en slaat een brug tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven. De Driekant biedt in een kleinschalige, commerciële omgeving, kansen voor de groei van mensen. De directe binding met het product, de zichtbaarheid van het eindresultaat en het contact met de afnemers, doen namelijk een gezond appél op de inzet en ontwikkeling van mensen.
De weg naar het hart verloopt bij via de handen
Bij Driekant werken diverse medewerkers samen. Professionele bakkers, verkoopmedewerkers, stagiaires, leerlingen. Wat ze samenbrengt zijn 2 ingrediënten: liefde voor het bakkersambacht en kunnen genieten van het samenwerken. Geen medewerker heeft dezelfde weg naar Driekant bewandeld, waardoor er een gemÃĻleerd gezelschap is ontstaan. Ze helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen via het ambachtsvak. Daardoor zijn ze beter in staat het stuur van hun leven in eigen hand te nemen.
Meer doen met minder mensen... Dat is tegenwoordig een populair motto.
Maar niet bij Driekant! Zij geloven juist in het omgekeerde: zoveel mogelijk handen aan het brood. Dat heeft alles te maken met de bedrijfsfilosofie. Mensen staan er centraal.