Zee Spaghetti, uit zeewier WLD 100gram

Zee Spaghetti, uit zeewier WLD 100gram
4.44
InStock
Aantal

Verse zeewier met zeezout. Voor gebruik ontzouten in ruim water. Rauw of gemarineerd in salades (5 min. ontzouten). Kort roerbakken met knoflook, uitje, room en champignons.

Ingrediënten
100% Zee Spaghetti (wild geoogst)

Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum mits gekoeld bewaard (max. 7 C). Na openen beperkt houdbaar.


Voedingswaarden per 100 gram
Energie: 747 KJ/178 Kcal.
Vet: 2.7 gr waarvan verzadigde vetzuren 1.2 gr.
Koolhydraten: 29 gr waarvan suiker 0 gr.
Eiwitten: 10 gr.
Zout: 3.6 gr.

 

Een moderne spruit van de vegetarische traditie, ZEEWIER. Zeewier wordt ook gezien als de basisvoeding van de toekomst vanwege haar grote verscheidenheid aan voedingsstoffen en haar rijkdom aan eiwitten. Het eten van Atlantica pasta’s geeft een goed en voldaan gevoel en vermindert de behoefde aan vet en koolhydraten, als gevolg van de bijzondere voeding- samenstelling van verse zeewieren. Zeewier groeit snel en belast milieu minimaal. Hiermee is het een buitengewoon duurzame zeegroente.

Atlantica is sinds 1991 bezig met vers geoogste zeewier uit de Atlantische oceaan bij Bretagne.

Ze hebben zich gespecialiseerd in het ambacht om verse zeewieren geschikt te maken voor directe consumptie en culinair gebruik. De voedingswaarden en de verscheidenheid van zee-aroma’s van verse zeewieren , als je ze vers verwerkt, vormen een belangrijk kenmerk van de Atlantica pasta’s.

De aroma’s van verse zeewier en de kwaliteit van verse biologische groenten, extra vierge-olijfolie en franse appelazijn, komen samen de Atlantica-Pasta’s. Door een proces van melkzuurfermentatie ontstaat een samensmelting van deze ingrediënten en de rijping van de producten. De Atlantica-spreads zijn samengesteld volgens de traditie van de frans-mediterrane keuken, o.a. bekend om haar verscheidenheid aan zilte smaken, bijv. in rilette.


Zeewierpasta als broodbeleg, in salade, als pesto en tapenade

Atlantica pasta’s zijn klaar voor gebruik op toast en op brood. Je kan er een pannekoek mee vullen. Of je kan er bijv., op z’n Atlantica’s, met geblancheerde stukjes broccoli ( 5 min.) , geblancheerde champignons ( 2 min.) en een beetje slagroom een ommelet mee opvullen. Atlantica pasta’s zijn lekker in een voorgerecht met een Avocado, een gegrilde aardappel of in een soep. Maar ook als Pesto in een pasta schotel als hoofdgerecht. Gebruik het in een aardappel salade. Lekker bij gebakken of gerookte Zalm en ook bij gebakken Tofu. Laat U inspireren door de versheid en de smaken van Atlantica Pasta’s en verras uw vrienden en vriendinnen met uw favoriete recepten.

Atlantica op het web

Facebook

Website

Twitter
 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie