Over

De Gouden Pompoen combineert het aanbod van biologische bedrijven rondom Deventer en vult dit aan zodat je al je biologische boodschappen hier kunt doen.
 

Bespaar tijd en geld, al je boodschappen thuisbezorgd
Je hoeft niet meer zelf langs de biologische boeren en winkels en houd meer tijd over voor andere dingen. Je wekelijkse boodschappen gemakkelijk tevoorschijn door een favorietenlijst. Staat je favoriete product er niet bij? Meldt het ons, en wij voegen het toe aan het assortiment. Geen gedoe met betalen, want de Gouden Pompoen werkt met automatische incasso.

Duurzaam
De voedselkilometers van jouw eten worden drastisch teruggebracht. De producten worden naar je toe gebracht met zo weinig mogelijk tussenstops. Door op maat te leveren wordt er geen voedsel weggegooid.

 

Eerlijk
Biologisch is niet heilig. Eten uit de buurt is even belangrijk als biologisch. Dan ziet u zelf of het eerlijk geproduceerd wordt. Daarom kiest De Gouden Pompoen voor beide. Biologisch geproduceerd voedsel, waar mogelijk uit de directe omgeving van Deventer. Door op deze wijze boodschappen te doen, stimuleert u uw lokale economie. Bij producten van verder weg kiezen we waar mogelijk Fair Trade producten. Onze prijzen worden bepaald aan de hand van de producent en haar aanbod, zodat die een eerlijke prijs ontvangt.

Bestelgemak
Je wekelijkse boodschappen gemakkelijk tevoorschijn door een favorietenlijst.
Automatische betaling via eenmalige of doorlopende incasso.
Geen uren meer in de supermarkt, vastlopen in verkeer, door weer en wind.
Bestellen via je smartphone.


Gezond
Gegarandeerd onbespoten voedsel. Op regelmatige basis worden dierlijke mest en/of compost en mineralen aan de bodem toegevoegd om een levendige bodem te behouden voor de gewassen. Er wordt dus geen kunstmest gebruikt of onkruid weggespoten. Hierdoor bevatten de groenten en fruit geen gif en meer voedingsstoffen.


Waarom Gouden Pompoen?

"Als consument haalde ik mijn producten bij biologische bedrijven uit de buurt. Ik hou van lekker eten en weet ook graag wat er op mijn bord ligt. De afstand tussen de mensen en de makers van hun voedsel is te groot geworden, waardoor ze vaak niet meer weten wat ze eten. Door zo lokaal mogelijk te consumeren wordt deze afstand kleiner en het inzicht in voedsel groter.
Het idee van de bezorging is mede ontstaan vanuit een vraag om ook voor anderen producten op te halen. Het is ook leuk langs te gaan bij de mensen die mijn eten produceren. Ik vind het leuk om zo te halen en te brengen. Zo zijn er vaak ook mooie ontmoetingen, waar dan ook weer leuke ideeën uit ontstaan", aldus oprichter Erik Schippers.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN