HomeWelkom in de webshop van jouw streekkruidenier

Al je biologische boodschappen, zo mogelijk uit de buurt, thuisbezorgd.
 


Het aanbod van 50 biologische bedrijven uit Deventer e.o. in 1 webwinkel. Aangevuld met je overige wekelijkse boodschappen. Je bestelt je boodschappen woensdag, we halen deze op donderdag en komen ze brengen op vrijdag. We doen niet aan abonnementen. Je bestelt alleen wat jij wilt hebben.

Weeknieuws en aanbiedingen

Fietskoerier Deventer bezorgt onze bestellingen

Fietskoerier rijdt op bruine boterhammenFietskoerier Deventer bezorgt de bestellingen binnen Deventer. Zo hoeven wij niet meer met een bestelwagen de stad door. Deze pilot is mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van Cleantech Regio.

Door ons biologische aanbod van bedrijven uit de buurt te halen beperken wij bovendien het aantal kilometers dat het eten aflegt tot jouw bord. "Door lokaal gemaakte producten uit de buurt te kopen stimuleer je de lokale economie, waardoor deze meer kan draaien op haar eigen omgeving en minder afhankelijk word van transport naar elders."


Nieuwe leverancier uitgelicht: Biologisch fruitteeltbedrijf Wim Hekkert, Terwolde

Aan de overkant van de IJssel, gezien vanuit de jachthaven van Deventer, ligt aan weerszijden van de dijk het biologisch gecertificeerde bedrijf van Wim Hekkert. Hij boert hier al heel wat jaren. De varkens en koeien zijn inmiddels de deur uit. Paarden, maar de hoogstamfruitbomen en natuurrijke akkers zijn gebleven. Wim heeft een enorme fruitboomgaard met veel verschillende oude en nieuwe soorten hoogstam-appels, -peren en pruimen. De fruitbomen worden niet bespoten, lees meer...
Bekijk hier de 6 soorten fruit die we deze week van Wim hebben.

Lees het artikel in de Stentor: "Winnende boerenplannen Lettele en Terwolde zijn radicaal én realistisch".
Lees het artikel in het Biojournaal: "Proefboerderij Haverkamp’: een gemengd bedrijf voor toekomstboeren".


Aanbiedingen
Afwasmiddel lemon, Appels; Alkmene, Goudreinette, Grand Royal Jubilee, Jacob Lebel, Rubinola, Sweet Caroline, Boekweitdrink, Chinese kool, Hummus met citroen, Kaasspread, kruiden-, Kervel, Mango, Oerkefir, Olijfolie, milde-, voor bakken en braden, Paprika, rode punt-, Peren; conference, Saint Rémy, Radicchio rosso, Rode paprika, Rooibos tea, Roomijs speculaas, Savooijekool, Spaanse peper puree, Sperzieboontjes, Tempranillo-Petit Verdot, rode wijn, Tofu naturel, Vaatwasmachinetabletten, Verse pompoen kokossoep, Verse romige mosterdsoep, Whole Earth, gember.


"Ik vind het echt erg fijn met de Gouden Pompoen, ik eet voor het eerst 100% biologisch en dat is zo veel lekkerder! Mijn kinderen zijn de deur uit, nu kan ik weer eten waar IK zin in heb ;-) En daar heb ik wat voor over. Ik heb gemerkt dat online bestellen het verschil in prijs met de gewone supermarkt weer goed maakt: doordat je opzoekt wat je echt nodig hebt en niet van alle kanten verleid wordt. Bovendien geeft hoogwaardige voeding meer voldoening. Ben echt heel blij dat ik alles via jou kan bestellen. Dank je!", aldus een vd klanten afgelopen week.


theetafelTheetijd! We hebben nu 229 soorten thee in onze webwinkel!

We hebben het assortiment van theespecialist Spices an More uitgebreid met de verschillende smaken van De Eenhoorn Kampen, Yogi thee, Piramide, Clipper, Numi, Simon Levelt, Destination en Maharishi. Klik hier voor onze hele collectie.


iDeal, online betalen via je eigen bank

Om het bestellen nog makkelijker te maken hebben we nu ook iDeal toegevoegd. Je kunt hiermee de winkelwagen in onze webshop gelijk afrekenen. Bij deze manier van betalen krijg je €0,35 korting. Bij automatische incasoo krijg je €0,45 korting.

N.B. Wanneer je bestelling producten bevat waarvan de prijs wordt bepaald aan de hand het gewicht van het product, bijvoorbeeld kaas, dan kan het voorkomen dat het uiteindelijke bedrag afwijkt van het bedrag in je bevestiging. Dit verschil wordt samen met het te verrekenen statiegeld overgemaakt of gepind bij aflevering van de bestelling.


Bestelherinnering

We hebben een automatische bestelherinnering voor je smartphone ontwikkeld. Zo mis je nooit meer je favoriete boodschappen. Klik op de onderstaande button. Google agenda opent dan in de afspraak. Klik op melding toevoegen en daarna op opslaan om wekelijks tijdig herinnerd te worden om te bestellen. Zorg wel dat je Google Agenda op je smartphone hebt staan.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten, nieuws van het land en Food-events in de omgeving.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN