Home



Welkom in de webshop van jouw streekkruidenier

Al je biologische boodschappen, zo mogelijk uit de buurt, thuisbezorgd.
 


Het aanbod van 50 biologische bedrijven uit Deventer e.o. in 1 webwinkel. Aangevuld met je overige wekelijkse boodschappen. Je bestelt je boodschappen woensdag, we halen deze op donderdag en komen ze brengen op vrijdag. We doen niet aan abonnementen. Je bestelt alleen wat jij wilt hebben.

Weeknieuws en aanbiedingen

We hebben een samenwerking met de Driekant bakkerij in Zutphen. Zelfoogsttuin De Nieuwe akker levert ons weer heerlijke groenten. Hierdoor is het hele winterassortiment aan groenten uit Deventer mogelijk. Er is ook een koekjesafdeling bijgekomen met maar liefst 85 soorten koekjes en het aanbod van Brans Oesterzwammenkwekerij is aangevuld met het shii take uit berkensnippers en een thuis-growkit om oesterzwammen te kweken uit eigen koffie.


Bedrijfsfilm over onze nieuwe leverancier Driekant Ambachtcentrum

 


"Zojuist in supermarkt steekproef gedaan. Alle geteste producten (olijfolie, vaatwasmiddel, tomaten, div zuivel) zijn bij de gouden pompoen goedkoper!" aldus een vd klanten afgelopen week."


Bedrijfsfilm met Jan-Jaap Scholten van Zelfoogsttuin De Nieuwe Akker

theetafel

Nieuwe afdeling: Koekjes!

Voor als je eens lekker te buiten wil gaan aan allerlei lekkernijen en een keertje geen tijd of zin hebt om ze zelf te bakken. Heerlijk! Dit zijn de soorten, eet smakelijk... Verse koeken, Biscuit, lange vingers, Speculaas, Stroopwafels, gevulde koeken, Kinderkoekjes en candybars, Koekjes met chocolade, Koekjes zonder suiker, koekjes met suiker, Glutenvrije koekjes, Lactosevrije koekjes.


Bestelherinnering

We hebben een automatische bestelherinnering voor je smartphone ontwikkeld. Zo mis je nooit meer je favoriete boodschappen. Klik op de onderstaande button. Google agenda opent dan in de afspraak. Klik op melding toevoegen en daarna op opslaan om wekelijks tijdig herinnerd te worden om te bestellen. Zorg wel dat je Google Agenda op je smartphone hebt staan.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten, nieuws van het land en Food-events in de omgeving.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN