Vloeibaar bonte wasmiddel 1,15ltr - vers geperste lente

Vloeibaar bonte wasmiddel 1,15ltr - vers geperste lente
9.95
InStock
Aantal
Staffelprijzen
6x
€ 7.16 p/s


Vloeibaar wasmiddel voor de bonte was. Seepje is het 100% plantaardige en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Wij wassen onze kleren met behulp van de Sapindus mukorossi-vrucht, superschillen die bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep afstaan.

Gebruikersaanwijzing
Let op: niet geschikt voor wol en zijde.
Goed voor 25 natuurlijke bonte wasjes, alsof de lente net aanbreekt.
Stop de trommel goed vol met bonte was en doe 40 ml Seepje vloeibaar in het daarvoor bestemde zeepbakje van de wasmachine. Je vult de doseerdop in dat geval tot het drietje dat je erin ziet staan. Zapp nu naar je favoriete wasprogramma en wassen maar!

Ingrediënten
Water, Sapindus Mukorossi extract, alkylpolyglycoside C 10/08, natriumcitraat, gehydrogeneerde ricinusolie >20EO, kaliumoleaat, natrium layroylsarcosinaat, natriumcarbonaat, tetranatrium N,N-bis (carboxylatomethyl)-L-glutamaat, parfum, azijnzuur 2,2-oxybis-natriumzout.

[Onderstaande tekst is gekopiëerd van www.seepje.nl]


Superschillen uit Nepal
Hé jij daar! Seepje gebruikt alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Zoals de schil van de Sapindus mukorossi vrucht, die in overvloed aan bomen in Nepal groeit. Wanneer deze superschillen water zien maken ze een natuurlijke vorm van zeep aan die je kleding heerlijk schoon en zacht maakt. Ook maken we er een vloeibaar extract van, dat als basis dient voor de natuurlijke vloeibare wasmiddelen en allesreinigers…

 

Zo werkt Seepje

Schoner en mooier
Seepje is mooi voor ’t milieu, want door onze vraag naar de schillen blijven de Sapindus bomen behouden. Ook creëren we samen betere leef- en werkomstandigheden voor onze Nepalese schillenboeren. En in Nederland werken de kanjers van onze sociale werkplaats met veel plezier voor Seepje. Zo maken we wassen én poetsen weer leuk!
Schoner en mooier

Bij ons in ‘t Washok...
Wij, Melvin en Jasper, zagen als 21-jarige studenten op televisie hoe een dame in Nepal een natuurlijke vorm van zeep gebruikte om te wassen. ‘Waarom gebruiken we hier allerlei synthetische toestanden, als wassen ook natuurlijk kan?’

Inmiddels zijn we een team van vijf. Vanuit ons washok in Den Haag streven we naar positieve impact met negen verschillende Seepjes, verkrijgbaar bij meer dan 1100 winkels in Nederland en België.
Over ons


 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN