tamari, 500ml, Yakso

tamari, 500ml, Yakso
7.09
InStock
Aantal
Lekker bij rijst of noodles, maar ook onmisbaar bij (zelfgemaakte) sushi. Pittig-zoute sojasaus. Oorspronkelijk is tamari een bijprodukt, dat vrijkomt bij de fermentatie van sojabonen, bijvoorbeeld bij het maken van tempeh of miso. Het wordt nog twee à drie jaar gerijpt in houten vaten.
In een flesje van 250 ml.

Ingrediënten

SOJABONEN*, water, zeezout, Koji* (Aspergillus oryzae). *=biologisch
Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Na openen gekoeld bewaren en beperkt houdbaar.

Voedingswaarden per 100 gr

Energie: 293 KJ/70 Kcal. Vet: 0 gr waarvan verzadigde vetzuren 0 gr. Koolhydraten: 7.3 gr waarvan suiker 0 gr. Eiwitten: 10 gr. Zout: 13 gr.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN