Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos

Sorteer op:
 
Bio | uit Salland
Panir-Indiase kaas, 150gr, Kleinlangevelsloo


InStock
2.75

 


SKALnummer: 023577


Over Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos
Biologische melkkoeien, winkel en kaasmakerij

Deze kleine Supermarkt in het Bos heeft, terecht, drie maal op een rij de titel Boerderijwinkel van het jaar gekregen. Kleinlangevelsloo levert, net als Distreko, een belangrijke aanvulling op ons assortiment voor producten die niet rondom Deventer verkrijgbaar zijn. Van hun eigen boerderij zijn dat panir. Via deze winkel zijn ook de producten uit de omgeving van Raalte en Heino verkrijgbaar. Crackers van Kari's crackers, wildbraad van Jager & Boer, varkensvlees van Niemeijer uit Heino. IJs gemaakt van de melk van Kleinlangevelsloo van de Rosahoeve in Raalte. (Mocht je nog meer aanvullingen uit deze winkel in onze webshop wensen, dan horen we dat graag.)

Over het boerenbedrijf


De kalfjes blijven bij de moeder tot ze een leeftijd van 8 maanden bereikt hebben. Ze  zijn dan oud genoeg om voldoende vitaminen en mineralen op te nemen uit het ruwvoer, zonder dat ze nog extra melk nodig hebben. Op deze biologische boerderij lopen grasgevoerde koeienpaarden, varkens en een aantal legkippen. Er is ook een eigen kaasmakerij waar paneer gemaakt wordt, een Indiase verse kaas die je vast kent als koken je hobby is. Er wordt momenteel ook hard gewerkt aan een tuinderij waarbij de tractor vervangen is door echte paarden.

Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos online

Website
Facebook

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN