Spinazie, 500gr, Haverkamp

Spinazie, 500gr, Haverkamp
3.25
InStock
Aantal
Staffelprijzen
6x
€ 2.81 p/s


Spinazie heeft een zachte smaak en is lekker met een gekookt eitje, maar ook zeer geschikt voor in een hartige taart met feta of roerbak de spinazie met gedroogde tomaatjes en pijnboompitten.

Spinazie kun je koken, wokken of rauw te verwerken in een frisse salade. ongere spinaziebladeren zijn goed rauw te verwerken in salades. Gemengd met andere slabladeren geven ze variatie in smaak, structuur en kleur. Gekookte spinazie is lekker om te versnijden met boter of room, vers geraspte nootmuskaat en stukjes bacon.


Bewaar de spinazie onder in de koelkast.

Over Spinazie
Spinazie is een verzamelnaam voor een groen blad met harde nerven. Echte spinazie behoort tot de familie van de ganzenvoetachtigen, waartoe ook de rode bietjes en de warmoes behoren. Echte spinazie is een éénjarig gewas. Vroeger was spinazie een verzamelnaam voor bladgroente zoals zuring, postelein en raapstelen.

"Landbouw is genieten. Dat vergeet je makkelijk door al het negatieve nieuws over de intensieve veehouderij. Wij, Heleen en Jopie, zijn liefhebbers, die leven van wat de grond ons geeft, en eacuten genieten van de groente, de dieren, de natuur en het landschap. Onze boerderij ligt net buiten Deventer, op landgoed de Bannink, tussen bossen, houtwallen en kolken. We verbouwen biologische groente en fruit die te koop zijn in de boerderijwinkel. Voor mooie groente en fruit op een mooie plek in een mooie omgeving kun je bij ons terecht. Kom gerust langs!", aldus Jopie en Heleen op hun facebookpagina.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN