Speltvolkorenmeel 1kg (lokaal, eko)

Speltvolkorenmeel 1kg (lokaal, eko)
2.29
InStock
Aantal
Spelt volkoren meel van Tuinderij de Haverkamp
Een supermooi lokale samenwerkingproduct! Deze tarwe wordt verbouwd bij EKO-tuinderij De Haverkamp in Deventer. De spelt wordt geoogst en gemalen bij de korenmolen De Leeuw Oude Molen, een paar km verderop. De meel en de bloem komen in zakken terug.

"Landbouw is genieten. Dat vergeet je makkelijk door al het negatieve nieuws over de intensieve veehouderij. Wij, Heleen en Jopie, zijn liefhebbers, die leven van wat de grond ons geeft, en eacuten genieten van de groente, de dieren, de natuur en het landschap. Onze boerderij ligt net buiten Deventer, op landgoed de Bannink, tussen bossen, houtwallen en kolken. We verbouwen biologische groente en fruit die te koop zijn in de boerderijwinkel. Voor mooie groente en fruit op een mooie plek in een mooie omgeving kun je bij ons terecht. Kom gerust langs!", aldus Jopie en Heleen op hun facebookpagina.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN