Sorbet-vlierbloesemijs, 1,1ltr, Rosahoeve-Kleinlangevelsloo

Sorbet-vlierbloesemijs, 1,1ltr, Rosahoeve-Kleinlangevelsloo
9.45
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Een fantastische samenwerking. IJsboerderij de Rosahoeve in Raalte heeft op verzoek ijs gemaakt met de biologische melk van Kleinlangevelsloo in Raalte. En ook de andere ingrediënten van dit overheerlijke streekproduct komen uit de biologische Supermarkt in het Bos. Heerlijk voor bij het mooie zomerweer.

Over Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos
Biologische melkkoeien, waterbuffels, winkel en kaasmakerij

Supermarkt in het Bos heeft, terecht, drie maal op een rij de titel Boerderijwinkel van het jaar gekregen. Kleinlangevelsloo levert, net als Distreko, een belangrijke aanvulling op ons assortiment voor producten die niet rondom Deventer verkrijgbaar zijn. Van hun eigen boerderij zijn dat panir en buffelvlees. Via deze winkel zijn ook de producten uit de omgeving van Raalte en Heino verkrijgbaar. Crackers van Kari's crackers, wildbraad van Jager & Boer, varkensvlees van Niemeijer uit Heino. IJs gemaakt door de Rosahoeve in Raalte van de melk van Kleinlangevelsloo.
(Mocht je nog meer aanvullingen uit deze winkel in onze webshop wensen, dan horen we dat graag.)

Over het boerenbedrijf

De  waterbuffelkoeien en -kalveren lopen in de zomer in de natuurgebieden van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en van landgoed 't Reelaer. In de winter krijgen de buffels hooi bijgevoerd van gras dat is gewonnen van de kruidenrijke uiterwaarden langs de Overijsselse Vecht. Dit land wordt gepacht Landschap Overijssel.


De kalfjes blijven bij de moeder tot ze een leeftijd van 8 maanden bereikt hebben. Ze  zijn dan oud genoeg om voldoende vitaminen en mineralen op te nemen uit het ruwvoer, zonder dat ze nog extra melk nodig hebben. Op deze biologische boerderij lopen grasgevoerde koeienpaarden, waterbuffels en een aantal legkippen. Er is ook een eigen kaasmakerij waar paneer gemaakt wordt, een Indiase verse kaas die je vast kent als koken je hobby is. Er wordt momenteel ook hard gewerkt aan een tuinderij waarbij de tractor vervangen is door echte paarden.

Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos online

Website
Facebook


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN