Sojaproteine, eiwitpoeder, 350gr, Mattisson

Sojaproteine, eiwitpoeder, 350gr, Mattisson

Biologische Soja proteïne is een goede vervanger van dierlijke eiwitbronnen zoals wei proteïnen. Het heeft een hoog eiwitgehalte, minimaal 92% en is daardoor zeer geschikt voor sporters, mensen met een actieve levensstijl en ook voor diegene die plantaardige eiwitten willen gebruiken. Eiwitten dragen bij aan de opbouw, instandhouding en herstel van spieren. Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Gebruikerstips

Biologische Soja proteïne is geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel voor als na de training, tijdens de maaltijd of voor het slapen gebruikt worden. 2 maatschepjes (ca. 30 g) mengen in de blender, mixer of shaker met 250 ml water, vruchtensap of smoothie. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

 

 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN