Snijbiet, rood-groene bos (lokaal, volle gond, eko)

Snijbiet, rood-groene bos (lokaal, volle gond, eko)
1.52
InStock
Aantal
Staffelprijzen
10x
€ 1.35 p/s


Verse snijbiet van Tuinderij de Haverkamp

"Landbouw is genieten. Dat vergeet je makkelijk door al het negatieve nieuws over de intensieve veehouderij. Wij, Heleen en Jopie, zijn liefhebbers, die leven van wat de grond ons geeft, en genieten van de groente, de dieren, de natuur en het landschap. Onze boerderij ligt net buiten Deventer, op landgoed de Bannink, tussen bossen, houtwallen en kolken. We verbouwen biologische groente en fruit die te koop zijn in de boerderijwinkel. Voor mooie groente en fruit op een mooie plek in een mooie omgeving kun je bij ons terecht. Kom gerust langs!", aldus Jopie en Heleen op hun facebookpagina.

Recept Snijbietovenschotel voor 4 personen
De ingrediënten die je nog niet in huis hebt kun je aanklikken om te bestellen. Zo makkelijk gaat dat.
Zet in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel.
Snij 500gram snijbiet in stukjes van 4cm. Stoof dit samen met 2 tenen knoflook, een snufje paprikapoeder, een theelepel kaneel, een snufje nootmuskaat en een snufje zout 5 minuten gaar. Klop 6 eieren tot een schuimige massa. Vet een ovenschaal in met boter, strooi er een beetje paneermeel in en leg daar de bladerdeeg overheen. Vervolgens een laag eischuim en daarbovenop een laag met de snijbiet. Dek dit af met 150gram geraspte kaas. Doe de schaal 30 minuten in de oven.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie