Slagroom, 200gram (Schrozberger, bio-dynamisch)

Slagroom, 200gram (Schrozberger, bio-dynamisch)
1.65
InStock
Aantal
Bereidingswijze:
Klop de slagroom stijf en zoet naar smaak met agavestroop of suiker. Slagroom kun je verhitten en is dus ook geschikt om te gebruiken in een romige saus.
Demeter slagroom met minimaal 32 % vet, gepasteuriseerd en niet gehomogeniseerd, waardoor het product een natuurlijke oproming vertoond. Bereid door de Molkereigenossenschaft Hohenlohe-Franken uit het Duitse Beieren. De melk van de Schrozberger boeren komt van koeien die hun horens mogen behouden. Bij de verwerking houden ze zich niet alleen aan de Demeter-richtlijnen, maar stellen ze ook de hoogste kwaliteitsvoorwaarden aan hun producten. Zo worden er o.a. geen conserveringsmiddelen of aroma’s toegevoegd. Demeter staat voor biodynamische topkwaliteit – een levendige dialoog met de vitale kracht van de natuur en de gesloten kringloop tussen bodem, planten, dier en mens.

Ingrediënten

Niet gehomogeniseerde gepasteuriseerde ROOM (32 % vet)**.
Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum mits gekoeld bewaard (max. 7 ° C). Na openen beperkt houdbaar.

Voedingswaarden per 100 gram

Energie: 1305 KJ/312 Kcal.
Vet: 32 gr waarvan verzadigde vetzuren 21 gr.
Koolhydraten: 3.2 gr waarvan suiker 3.2 gr.
Eiwitten: 2.5 gr.
Zout: 0.13 gr.

 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN