Sjalotten, 250gram (Oosterwaarde, demeter)

Sjalotten, 250gram (Oosterwaarde, demeter)
1.55
InStock
Aantal
Staffelprijzen
10x
€ 1.28 p/s


Sjalotjes krijgen na het bakken een licht zoete smaak en zijn lekker veelzijdig. De sjalot heeft een fijnere smaak dan een gewone ui en is ook iets scherper. De verpakking is BPA-vrij.

Op een koele en droge plek zijn de sjalotjes enkele weken houdbaar.

Al vanaf de start leveren wij de groenten van de bio-dynamische tuinderij De Oosterwaarde. Eerst met Samuel en Mees als tuinders en nu met oprichter Tineke Bakker, Tjeerd Roosjen en Jelle Meindertsma.

Tussen Nieuw Rande en de IJsseldijk, op een eeuwenoude esgrond, in Diepenveen (net buiten Deventer), ligt het biologisch dynamische landbouwbedrijf de Oosterwaarde. De Oosterwaarde is in 1994 opgericht en heeft 14 hectare grond.
 Er worden biologisch dynamische groenten en bloemen geteeld. De Oosterwaarde is een Pergola-Associatie en de producten worden dus direct aan de consument verkocht via afhaaladressen en in de boerderijwinkel.


Oosterwaarde op het web
Facebook
Website


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN