Schrobspons, licht, per stuk (wasbaar, vrij van microplastic)

Schrobspons, licht, per stuk (wasbaar, vrij van microplastic)
3.15
InStock
Aantal

Maistic Lichte Schrobspons is een mooie kleine schrobspons gemaakt van cellulose (houtvezels) van binnen, en ingepakt in prachtig geweven hennep. De hennep schrobt gemakkelijk zonder krassen en is daardoor ideaal om mee af te wassen in plaats van bijvoorbeeld een gewone borstel gemaakt van plastic. Deze spons heeft weinig zeep nodig en kan meerdere keren in de bovenste lade in de vaatwasser worden gewassen.

Over Maistic

Maistic is gespecialiseerd in het maken van plasticvrije en gecertificeerde composteerbare producten en verpakkingen. Hun missie is om plasticvervuiling te stoppen door producten te ontwikkelen die plastic- en microplasticvrij zijn.

Maistic online

website
facebook
linked in
twitter

Andere schoonmaakmiddelen van Maistic

  • Maistic allesreiger sponsjes van natuurlijke houtvezels hebben vergeleken met gewone plastic schrobsponsjes, weinig zeep nodig en kunnen meerdere keren worden gewassen.

  • Maistic Ruwe Schrobspons is een goed alternatief voor de goedkope gekleurde wegwerpspons die van plastic gemaakt is. Hij heeft een zachte kant gemaakt van cellulose waarop een stuk loofa is genaaid. Loofa is een exotisch fruit, dat na drogen een houtachtige structuur krijgt, waardoor het al eeuwenlang wordt gebruikt voor het schoonschrobben van oppervlakten.

  • Maistic Microplasticsvrije Doekjes zijn gemaakt van 100% viscose en super goede multifunctionele doek. Deze doekjes zijn lekker zacht, ze drogen snel en kunnen in de wasmachine op 60 graden gewassen worden.
  • Maistic Microplasticsvrije Dweil is gemaakt van 100% viscose. Deze dweil is lekker zacht, droogt snel en kan in de wasmachine op 60 graden gewassen worden.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN