Regenboogsnijbiet, bosje (lokaal, volle grond, Demeter)

Regenboogsnijbiet, bosje (lokaal, volle grond, Demeter)
1.75
InStock
Aantal

Prachtig om te zien al die gekleurde stengels. Al die kleuren: rood, paars, oranje, geel en wit. Zet in een handomdraai een heerlijk en kleurrijk gerecht op tafel.

Recept voor een ovenschotel voor 4 personen
Snij 500gram regenboogsnijbiet in stukjes van 4cm. Stoof dit samen met 2 tenen knoflook, een snufje paprikapoeder, een theelepel kaneel, een snufje nootmuskaat en een snufje zout 5 minuten gaar. Klop 6 eieren tot een schuimige massa. Vet een ovenschaal in met boter, strooi er een beetje paneermeel in en leg daar de bladerdeeg overheen. Vervolgens een laag eischuim en daarbovenop een laag met de regenboogsnijbiet. Dek dit af met 150gram geraspte kaas. Doe de schaal 30 minuten in de oven.

Herkomst Tuinderij Oosterwaarde
Tussen Nieuw Rande en de IJsseldijk, op een eeuwenoude esgrond, in Diepenveen (net buiten Deventer), ligt het biologisch dynamische landbouwbedrijf de Oosterwaarde. De Oosterwaarde is in 1994 opgericht en heeft 14 hectare grond.
 Er worden biologisch dynamische groenten en bloemen geteeld. De Oosterwaarde is een Pergola-Associatie en de producten worden dus direct aan de consument verkocht via afhaaladressen en in de boerderijwinkel.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie