Quiche Lorraine 350 gram (koelvers, Oorsprong, eko)

Quiche Lorraine 350 gram (koelvers, Oorsprong, eko)
8.65
InStock
Aantal

Met smaakvolle spekjes en zacht-zoete rauwmelkse kaas, gerijpt op de boerderij van Mieke en Paul aan de rand van de Ooipolder. Een heerlijke traditionele quiche, ambachtelijk bereid met verse, lokale ingrediënten. Je kan de quiche warm en koud eten. Warm is het korstje lekker knapperig.

Hoe maak ik ’m warm?
Oven: Verwarm de over voor op 180 à 190 graden. Haal de quiche uit de verpakking en zet je de quiche in het midden van de oven (liefst op een rooster). Na 15 a 20 minuten is de quiche warm, met een lekker knapperig korstje.
Geen oven? Gebruik een koekenpan. Leg de quiche er ondersteboven in en warm deze in 5 minuten op laag vuur. Draai dan de quiche om en verwarm de bodem tot deze knapperig is.

Magnetron: Kan wel, maar maakt de korst van de quiche zacht :( Wil je het toch proberen? Begin dan de quiche 4 minuten bij 500W te verwarmen.
Koud eten: De quiche is gaar en klaar als deze bij ons uit de oven komt. Zo uit de verpakking is de quiche ook erg smakelijk.

Wat eet je erbij?
Deze quiche gaat erg goed samen met een Franse mesclun-sla met klassieke olijfolie-balsamico-grove mosterd-dressing. Voor bij de sla maak je zelf croutons van oude of verse boterhammen.

Ingrediënten van biologische landbouw
Tomaat (37%), tarwebloem (gluten), ei, boerenkaas (9%) (koemelk (lactose), zout, vegetarisch stremsel), ui, koemelk (lactose), room (lactose),  roomboter (lactose), volkoren speltmeel, knoflook, peper. Overige: water, zout.

[x] Biologisch
[x] Met vlees
[x] Zonder kunstmatige toevoegingen
[x] Geen conserveringsmiddelen
biologo ja
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 786,57 kJ/187,69 kcal
Vetten 12,20 g
Waarvan verzadigde vetzuren 5,93 g
Koolhydraten 11,38 g
Waarvan suikers 2,67 g
Eiwitten 7,84 g
Zout 1,23 g

 Na verpakken nog 3 weken houdbaar.
Over Traiteur de Oorsprong
Leverancier van biologische koelverse kant-en-klaar maaltijden. Natuurlijk worden al onze biologische producten onafhankelijk scherp gecontroleerd en daarom verdienen ze het Europese keurmerk. We verkopen inmiddels aan groothandels en supermarkten in Nederland, België en Duitsland
Een kijkje in onze keuken
Wij produceren op ambachtelijke wijze een breed assortiment koelverse kant-en-klaar maaltijden. Bekend om onze soepen, quiches en stoofpotjes, maar ook de verrassende seizoensgerechten. Alle producten bereiden we met passie in onze bedrijfskeuken, waar professionaliteit en ambacht hand in hand gaan. Gemaakt volgens eigen ontwikkelt receptuur. We verwerken biologische ingrediënten, zonder kunstmatige smaak-, kleur- of conserveringsmiddelen. Onze maaltijden hebben een echte, volle smaak. Je proeft en ruikt de versheid van de ingrediënten. Intense geuren waarbij het je water in de mond loopt. Maar je ziet het ook. Soepen in de mooiste kleuren. Stoofpotjes met prachtige structuren. Quiches waar je de lekkerste ingrediënten in kunt herkennen.

We houden van eerlijk eten
Eerlijk is echte ingrediënten. Als het kan vers geleverd door leveranciers die we persoonlijk kennen en waar we een sterke band mee hebben opgebouwd. Bij eerlijk hoort ook ambachtelijk. Dit klinkt ouderwets, maar het klopt met onze werkwijze. Onze keuken is bijvoorbeeld geen voedselfabriek maar een ‘ouderwetse’ grootkeuken. Alle maaltijden worden door onze koks handmatig bereid. Na de zorgvuldige en ambachtelijke bereiding van het eten koelen we het snel af. Vitamines en voedingsstoffen blijven zo behouden en het eten is hierdoor koelvers houdbaar.
Website
Facebook



Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN