Plantknoflook, Flavor-, 5stuks (NL, eko)

Plantknoflook, Flavor-, 5stuks (NL, eko)
8.94
InStock
Aantal

De ivoorwitte bollen verbergen prachtige roze teentje's (9-16 per bol). Omdat dit ras traag uitloopt, kunnen ze ook goed in het voorjaar geplant worden. Het resultaat is een langer houdbare knoflook. Flavor heeft een Warmte Behandeling gehad tegen evt. ziektes en is vrij van aaltjes en vanzelfsprekend  NAK-T gekeurd. Flavor is een verbetering van het oude Italiaanse ras 'Rovigo'. Oogsttijdstip is Juli - Augustus. Of eerder als verse knoflook, heerlijk mild.

Ingrediënten

Plantknoflook Flavor*. *= biologisch.

Bewaren plantmateriaal

Knoflook is mits goed droog, lang te bewaren op een droge koele plaats.

Planten

Gebruik als poot materiaal de losse tenen van de  knoflookbollen. De knoflook breekt het beste als het opgewarmd en goed droog is. De aarde moet goed zijn losgewoeld en niet al te rijk bemest. Zavel en zandgrond zijn ideaal. Meer teeltadvies.

Over Bouma Biologisch Pootgoed

Bouma biologisch poot- en plantgoed is een familiebedrijf wat Carel en Angela Bouma, samen runnen. Met de  kinderen Dirk en Floor wonen ze op het voor hen mooiste plek van de wereld, hun akkerbouwbedrijf in Biddinghuizen, Flevoland. Hier telen ze, samen met een team van enthousiaste medewerkers, zelf een deel van de gewassen waarvan het poot- en plantgoed. Ander materiaal wordt geleverd door collega-telers elders in het land.            

Voor volkstuinders, stadslandbouwers en akkerbouwers…

Ze leveren poot- en plantmateriaal aan grote en kleine telers. Of je nu aardappels teelt in een emmer op je balkon, een kleine volkstuin hebt of een ‘grote’ boer bent: je kunt hier je terecht voor je uitgangsmateriaal. Allemaal biologisch want ze willen bijdragen aan een optimale gezondheid van de mens en de aarde.

Bouma online

Facebook
Twitter
Website


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN