Parmigiano Reggiano, geraspt, 40gr, Bioverde

Parmigiano Reggiano, geraspt, 40gr, Bioverde
2.31
InStock
Aantal

Geraspte kaas van rauwe koemelk uit biologische landbouw. De melk voor Parmigiano Reggiano komt uit de provincie Reggio Emilia en de productie vindt plaats volgens vaste regels. De rijpingsperiode voor deze extra harde Parmezaanse kazen is minimaal 12 maanden. Door de lange rijpingstijd is deze kaas lactosevrij.

Voedingswaarden per 100 gr
Energie: 1671 KJ/402 Kcal. Vet: 30 gr waarvan verzadigde vetzuren 20 gr. Koolhydraten: 0 gr waarvan suiker 0 gr. Eiwitten: 32 gr. Zout: 1.6 gr.

Ingrediënten
KoeMELK*(rauwe MELK), zeezout, stremsel
Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum mits gekoeld bewaard (max. 7 ° C) Na openen beperkt houdbaar.
De originele Italiaanse koekaas met zijn pittige, pikante smaak is ideaal op pizza-, pasta- en groentegerechten. Ook handig voor vullingen (paprika's,tomaten, champignons, etc.)


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN