Pain de Campagne, middel, Sallands Houtovenbrood ACTIE

Pain de Campagne, middel, Sallands Houtovenbrood
3.50
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Frans brood
Pain de Campagne is een traditioneel gebakken rond brood met een uitbundige luchtige bak aard en dito korst. Speciaal aan dit brood is het gebruik van in desem gerijpte zaden. Na een lang rijpingsproces is Pain de Campagne een licht verteerbaar brood met speciale korsteigenschappen.


Sallands houtovenbrood
Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen; meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

In Ekoland magazine heeft een inspirerend artikel gestaan over de samenwerking tussen Tuinderij Haverkamp en Sallands Houtovenbrood. "Boer en bakker smeden nieuw verbond"

Website Sallands Houtovenbrood


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN