Over

De Gouden Pompoen combineert het aanbod van 50 biologische bedrijven rondom Deventer in haar webwinkel. Het aanbod is ruim zodat je al je biologische boodschappen hier kunt doen.

Je hoeft niet meer zelf langs boerderijen en winkels en houd meer tijd over. De producten worden rechtstreeks naar je toe gebracht. Door op deze wijze boodschappen te doen, stimuleer je de lokale economie. De voedselkilometers van jouw eten worden drastisch verminderd. Heel belangrijk: door op maat te leveren wordt er geen voedsel weggegooid.

De Gouden Pompoen werkt uitsluitend met biologische producten. Deze producten zijn vrij van insecticiden en kunstmatige toevoegingen. Biologische boeren stimuleren biodiversiteit door een levende bodem te verzorgen, waaruit insecten en andere dieren worden gevoed in plaats van bestreden.

Bestelgemak
Je wekelijkse boodschappen gemakkelijk tevoorschijn door een favorietenlijst. Ideal-betaling of automatische incasso. Geen uren meer in de supermarkt, vastlopen in verkeer, door weer en wind. Bestellen via je smartphone.


Waarom Gouden Pompoen?
"Als consument haalde ik mijn producten bij biologische bedrijven uit de buurt. Ik hou van lekker eten en weet ook graag wat er op mijn bord ligt. De afstand tussen de mensen en de makers van hun voedsel is te groot geworden, waardoor ze vaak niet meer weten wat ze eten. Door zo lokaal mogelijk te consumeren wordt deze afstand kleiner en het inzicht in voedsel groter. Het idee van de bezorging is mede ontstaan vanuit een vraag om ook voor anderen producten op te halen. Het is ook leuk langs te gaan bij de mensen die mijn eten produceren. Ik vind het leuk om zo te halen en te brengen. Zo zijn er vaak ook mooie ontmoetingen, waar dan ook weer leuke ideeën uit ontstaan", aldus oprichter Erik Schippers.

 

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN