Ontharder 500gram

Ontharder 500gram
3.75
InStock
Aantal

Deze ontharder kun je gebruiken om, afhankelijk van de plaatselijke waterhardheid, alleen de werkelijk benodigde hoeveelheid ontharder aan het wasmiddelconcentraat toe te voegen. Daardoor wordt het wasmiddel optimaal gebruikt, worden grondstoffen spaarzaam gebruikt en wordt het oppervlaktewater het minst belast. (Component 2 in modulair systeem, te combineren met het Wasmiddel Lavendel en het Bleekmiddel).

Sonett is al sinds 1977 producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen en werkt volgens een antroposofische visie. Dat uit zich bijvoorbeeld in de keuze van de grondstoffen (waar mogelijk biologisch), de manier van energie-opwekking en het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Sonett is een zelfstandig bedrijf en heeft als uitgangspunt om middelen voor wassen en reinigen te maken, die het water respecteren als drager van het leven.


Ingrediënten
Aqua, citric acid, alcohol.


Dit is waarom de Gouden Pompoen net als De Nieuwe Band kiest voor Sonett en niet voor Ecover [Oorspronkelijke tekst: www.nieuweband.nl]

kiezen voor Sonett en Bioclean

Al ruim 30 jaar kiezen we als coöperatieve groothandel voor producten die goed zijn voor mens en natuur. Daarom werken we met producten uit de biologische landbouw en hanteren bij de keuzes die we maken zelf ontwikkelde sociaal-ecologische criteria. Hierbij staan we regelmatig voor uitdagende keuzes.
Zo hebben we onlangs besloten te stoppen met het verkopen van de producten van het merk Ecover. We kiezen eenduidig voor merken die beter bij onze uitgangspunten passen zoals Sonett en Bioclean. Met deze mooie merken bieden we iedereen een volledig assortiment schoonmaakartikelen die volop rekening houden met de natuur en het milieu.
Gezien de complexiteit van de materie vroeg deze keuze om zorgvuldig onderzoek. We zijn hier een paar maanden mee bezig geweest en we leggen je onze keuze graag uit.
Lees het volledige artikel...

stoppen met ecover

Foto wasgoed: Ingrid van Willenswaard

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie