Raw Milk Company is ontstaan uit een samenwerking van twee biologische melkveebedrijven: ’t Ecoloar van André en Tonny Mulder uit Zwolle en Het Hengelman van Jos en Dorthy Elderink uit De Lutte.

Beide bedrijven waren op zoek naar een manier om hun melk te laten verwerken tot hele bijzondere zuivelproducten. Op ’t Ecoloar werd al volop geëxperimenteerd met rauwmelkse kefir, yoghurt en hangop. Deze producten werden goed ontvangen door de klanten van de eigen boerderijwinkel. In juni 2013 werd het merk RauwPower gelanceerd en de vraag naar RauwPower producten groeide gestaag.

Wij hebben veel klanten die zich door onze zuivel gezonder en energieker voelen. Mensen melden dat ze minder last hebben van darmklachten (PDS, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, obstipatie of diarree) of dat zij minder last hebben van eczeem, hooikoorts , reumatische klachten en minder slijmvorming hebben nu ze overgestapt zijn op onze rauwmelkse zuivel. We hebben hierover al heel veel mailtjes ontvangen. Op dit moment loopt er een  wetenschappelijk onderzoek met behulp van een enquête naar de gezondheids effecten van rauwmelkse zuivel producten van ons. U kunt nog tot en met eind april mee doen, zie homepagina en dan klik hier voor de enquetê. De ervaringen/reacties  van klanten geven ons wekelijks zo veel voldoening dat we er van overtuigd zijn dat we de juiste weg zijn ingeslagen.

Wij leveren onze kefir, yoghurt, kefirhangop, yoghurthangop en jus de lait ook aan verschillende biologische groothandels (Udea, Kroon, Odin en Biofresh in België).  Dit betekent dat u onze zuivel in steeds meer (biologische) winkels kunt vinden. Heeft uw plaatselijke natuurwinkel of delicatessenzaak nog geen RauwPower in de schappen staan? Vraag er dan naar bij een medewerker.

Boerderijwinkel “Melk & Honing”

Natuurlijk bent u ook in onze boerderijwinkel Melk & Honing aan het juiste adres voor RauwPower zuivel, vlees, rauwmelkse kaas, groente, fruit, eieren, thee, chocola, en natuurlijk melk en honing. Rauwe melk is alleen in onze winkel op bestelling te koop, mail hiervoor naar bestellingen@rawmilkcompany.nl of kom langs in onze winkel, waar u een melk-abonnement kunt regelen.

Op Erve Het Hengelman (Hengelerheurneweg 2, De Lutte) kunt u dagelijks tussen 16:30 en 18:00 vanuit de skybox zien hoe de koeien gemolken worden.

Raw Milk Company online

website
facebook
twitter