mooncup size A, 1st, Mooncup

mooncup size A, 1st, Mooncup
25.66
InStock
Aantal

Het gezondere, handige en milieuvriendelijke alternatief voor tampons en maandverband. Mooncup is een zachte menstruatiecup gemaakt van silicone voor medisch gebruik. Eén Mooncup gaat jaren mee en kost evenveel als je in 6-8 maanden zou uitgeven aan wegwerpproducten.

Net zoals bij het gebruik van tampons moet u uw handen wassen voordat u uw Mooncup inbrengt of verwijdert. Houd de schaamlippen gespreid en plaats de cup zo laag in de vagina als comfortabel is (lager dan een tampon). De basis van de cup moet zo laag mogelijk in de vagina zitten. Omdat de lengte van de vagina verschilt van persoon tot persoon, is het mogelijk dat u het steeltje van uw Mooncup moet bijknippen. Knijp zachtjes met schone handen in de onderkant van de cup om de afsluiting los te maken en schuif vervolgens de cup naar buiten. Maak de inhoud in het toilet leeg. Leeg de Mooncup om de 4-8 uur. Spoel uw Mooncup uit met water of veeg hem af met een doekje. Vouw hem samen en breng hem opnieuw in. Kijk voor meer informatie op www.mooncup.co.uk.

Maat A wordt aanbevolen voor wie 30 is of ouder, en voor wie een kind heeft gekregen via vaginale geboorte, ongeacht de leeftijd.

Latexvrij, hypoallergeen en zonder kleurstoffen, geurstoffen, BPA, ftalaten, plastic, bleekmiddelen of toxines: de Mooncup-menstruatiecup is ideaal als je een gevoelige huid hebt of aan allergieën lijdt.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN