Montello parmesan stick 125gram (Italie, bio)

Montello parmesan stick 125gram (Italie, bio)
4.09
InStock
Aantal

De Montello is een klassieke Italiaanse harde kaas. De Montello is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk van koeien in de buurt van Vicenza in Noord-Italië. De harde kaas heeft in totaal 9 maanden gerijpt. Montello kan gebruikt worden om te raspen over verse pasta of gebakken groenten. Of gewoon uit het vuistje.

Ingrediënten
KoeMELK*(gepasteuriseerd), keukenzout, stremsel (microbieel)

Ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum mits gekoeld bewaard (max. 7 ° C). Na openen beperkt houdbaar.


Voedingswaarden per 100 gr
Energie: 1421 KJ/341 Kcal.
Vet: 21 gr waarvan verzadigde vetzuren 0 gr.
Koolhydraten: 5 gr waarvan suiker 0 gr.
Eiwitten: 32 gr.
Zout: 0 gr.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN