Mini landbroodjes, 10 stuks (Sallands Houtovenbrood)

Mini landbroodjes, 10 stuks (Sallands Houtovenbrood)
4.10
InStock
Aantal

Duits brood
Duits Landbrood is een typisch Duits brood gebaseerd op een rogge melange. Het brood smaakt door de op rogge gebaseerde desem, vol, krachtig en friszuur. Een uitgelezen product voor broodliefhebbers, die de combinatie van licht-zuur met een houtoven doorbakken korst weten te waarderen.

Sallands houtovenbrood

Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen; meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

In Ekoland magazine heeft een inspirerend artikel gestaan over de samenwerking tussen Tuinderij Haverkamp en Sallands Houtovenbrood. "Boer en bakker smeden nieuw verbond"

Website Sallands Houtovenbrood


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN