Kokosmakronen, 4 st, Driekant

Kokosmakronen, 4 st, Driekant
5.35
InStock
Aantal

Ingredienten
Appel*, rozijnen*, abrikozengelei*, TARWEzetmeel*, Plantaardig Vet(palm*), Plantaardige Olie(zonnebloem*), Kruiden En Specerijen(kaneel*), Emulgator(E322(SOJA)*), Zuurteregelaar(E330*). * = biologisch.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Omschrijving Waarde
Energie (KJ) 1632.89   KJ
Energie (Kcal) 390.01   Kcal
Eiwit 4.26   g
Koolhydraten 48.04   g
  - Suikers 40.39   g
Vetten 18.82   g
  - Verzadigd 1.39   g
Voedingsvezels 4.18   g
Zout 0   gOver ambachtscentrum Driekant

Driekant is een ambachtsbedrijf met een sociaal hart. Driekant is ontstaan vanuit de maatschappelijke betrokkenheid en slaat een brug tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven. De Driekant biedt in een kleinschalige, commerciële omgeving, kansen voor de groei van mensen. De directe binding met het product, de zichtbaarheid van het eindresultaat en het contact met de afnemers, doen namelijk een gezond appèl op de inzet en ontwikkeling van mensen.

De weg naar het hart verloopt bij via de handen

Bij Driekant werken diverse medewerkers samen. Professionele bakkers, verkoopmedewerkers, stagiaires, leerlingen. Wat ze samenbrengt zijn 2 ingrediënten: liefde voor het bakkersambacht en kunnen genieten van het samenwerken. Geen medewerker heeft dezelfde weg naar Driekant bewandeld, waardoor er een gemêleerd gezelschap is ontstaan. Ze helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen via het ambachtsvak. Daardoor zijn ze beter in staat het stuur van hun leven in eigen hand te nemen.

Meer doen met minder mensen... Dat is tegenwoordig een populair motto.
Maar niet bij Driekant! Zij geloven juist in het omgekeerde: zoveel mogelijk 'handen aan het brood'. Dat heeft alles te maken met de bedrijfsfilosofie. Mensen staan er centraal.

 

Alle producten van de Driekant
Website
Facebook
Twitter


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN