Knoflook, per kist 2,5kg (Spanje, volle grond, bio-dynamisch)

Knoflook, per kist 2,5kg (Spanje, volle grond, bio-dynamisch)
19.90
InStock
Aantal
€ 7,30 per kg exclusief btw

Knoflook is een echte smaakmaker in vele gerechten en ook wel berucht vanwege zijn aroma. Knoflook is een plant uit de lookfamilie waartoe ook ui en bieslook behoren. Maak zelf tzaziki met uitgehangen yoghurt (of gebruik kwark voor een snelle versie), verse dille, flink wat knoflook en zout en peper. Serveer er zwarte Kalamta olijven bij en stokbrood.

Bewaar knoflook op een donkere en koele plek.

Bio-dynamische Spaanse knoflook ingekocht via Odin. Dit bedrijf is geen eigendom van privépersonen, maar van een coöperatie. Een coöperatie is een vereniging met door leden gedeeld en gedragen eigendom. Deze ondernemingsvorm past goed in de huidige tijd, omdat consumenten en medewerkers zo mede verantwoordelijk kunnen zijn voor de koers van het bedrijf en daar, wat de grotere beslissingen betreft, over mee kunnen praten.

Het uitgangspunt van de coöperatie is het verzorgen van een aanbod aan kwalitatief hoogwaardige voeding uit een gezonde landbouw en een eerlijke economie.
Dat gebeurt door te kiezen voor biodynamische en biologische producten van boeren, tuinders en andere leveranciers waar Estafette Odin een duurzame relatie mee heeft. Maar ook door te werken met eerlijke prijzen, zodat alle betrokkenen in de keten een reële vergoeding ontvangen voor hun bijdrage, maar klanten ook niet teveel betalen. Daarnaast is van begin af aan gezocht naar een vorm van dienstbaar ondernemerschap. Dus niet ondernemen voor persoonlijk gewin, maar voor het geheel.

 
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN