Kip-filet, 200gr, Odin

Kip-filet, 200gr, Odin
5.75
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:

Het vlees in olie of boter op gemiddelde temperatuur afhankelijk van de grootte ongeveer 6 tot 8 minuten rondom bakken. Filet van Nederlands kippenvlees van biologische kippen. Kippenhouder Sjoerd Kok uit Lelystad heeft zich toegelegd op een kleinschalige, ambachtelijke kippenhouderij. 's Ochtends scharrelen de kippen lekker buiten, 's middags nemen de dames de tijd om wat te rusten en in de avonduren scharrelen ze nog wat rond totdat de zon onder gaat. Op de kippenhouderij is er genoeg gelegenheid voor verkoelende zandbaden en natuurlijk is er altijd voldoende te eten en te drinken. De kippen krijgen uitsluitend biologisch voer.

De slager streeft ernaar om een vast gewicht aan te houden echter verschilt iedere kip van grootte. Daarom is het mogelijk dat het gewicht sterk variëert.

Het product is verpakt door Kemper Kip onder beschermde atmosfeer.

Voedingswaarden per 100 gr
Energie: 458 KJ/109 Kcal. Vet: 1.8 gr waarvan verzadigde vetzuren 0 gr. Koolhydraten: 0 gr waarvan suiker 0 gr. Eiwitten: 23 gr. Zout: 0.1 gr.

Ingrediënten
Kippenvlees* (100%)

Gebruikerstips
Gekoeld (maximaal 4° Celsius) en donker bewaren. Na het openen van de verpakking de inhoud direct verbruiken. Geef schadelijke bacteriën geen kans. Zorg daarom dat bacteriën niet via verpakking, handen of keukengerei in het eten terecht komen. Maak het vlees door en door gaar om bacteriën uit te schakelen.

Alle verpakkingen van Odin vis, vlees en vleeswaren zijn BPA-vrij.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN