Kiembrood spelt naturel 400gram

Kiembrood spelt naturel 400gram
3.99
InStock
Aantal

Gekiemd speltbrood wordt gemaakt van zuiver en alleen spelt en water. Er komt geen gist of zuurdesem aan te pas. Kiembrood is stevig van structuur en bijzonder voedzaam. Om gekiemd speltbrood te maken, kiemt de spelt gedurende 2-3 dagen. Vervolgens wordt het gemalen en op een lage temperatuur gebakken (110 °C-130 °C). Doordat de gehele speltkorrel wordt verwerkt, blijft het maximale aantal voedingsstoffen en vezels behouden. Gekiemd brood wordt op een temperatuur van 70-95 °C gepasteuriseerd. Hierdoor is het broodje in de verpakking zo'n 8 maanden houdbaar.

Waarom verschilt de structuur van het brood soms?
Het is een biologisch natuurproduct. We leggen je hier uit hoe het komt dat niet ieder product exact hetzelfde van structuur is.


Tip!
Rooster het kiembrood even in een tostiapparaat, dat maakt het broodje werkelijk onweerstaanbaar! Heerlijk met een laagje notenpasta.

Ingrediënten
gekiemd SPELT*. * = van biologische landbouw

Na opening 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Voedingswaarde per 100g

Energie (kJ) 963 kJ
Energie(kcal) 227 kcal
Eiwit totaal 9,7 g
Koolhydraten totaal 42,6 g
Suikers 9,0 g
Vet totaal 2,0 g
Vet verzadigd 0,95 g
Voedingsvezel 7,6 g
Natrium 0,006 mg
Zout 0,015 g

Overige eigenschappen






Over Terrasana
De producten van TerraSana worden zorgvuldig geselecteerd op basis van biocertificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht. Tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.

TerraSana is niet alleen qua voeding verantwoord bezig, maar ook qua duurzame energie. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in de organisatie.

Zo hebben ze sinds enige tijd veertig zonnenpanelen op het dak geplaatst. Dit levert maar liefst 20% meer duurzame energie op. Lees hier meer over de duurzaamheid van TerraSana.


 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie