Kefir, 1ltr-fles, Melkbrouwerij

Kefir, 1ltr-fles, Melkbrouwerij
2.55
InStock
Aantal
Staffelprijzen
12x
€ 2.28 p/s


Kefir is een gefermenteerde melkdrank die zijn oorsprong vindt in de Kaukasus. Het wordt gemaakt van rauwe, ongehomogeniseerde melk en verschillende melkzuurbacteriën en gisten.

Waarom is deze melkdrank gemaakt rauwe melk?

Rauwe melk heeft voordelen ten opzichte van verwerkte melk.
Homogeniseren verhoogt namelijk de mate waarin melkeiwit negatieve reacties veroorzaakt in mensen met melkallergie. Pasteuratie zou een deel van de enzymen die helpen bij de vertering vernietigen. Hierdoor zou de melk moeilijker verteerbaar worden.

Over De Melkbrouwerij

De melkbrouwerij maakt haar producten op het erf van biologische boerderij Huis in ’t Veld, in Lettele, bij Deventer. De melk komt van hun 45 koeien die zoveel mogelijk buiten grazen op kruidenrijke weides. Ze vinden het belangrijk dat de koeien hun natuurlijk gedrag kunnen vertonen. Daarom houden de koeien hun hoorns en loopt hun eigen stier in de kudde. Dit is kortweg de basis voor hun uitzonderlijk heerlijke zuivelproducten.

De Melkbrouwerij online

Website

Instagram

FacebookTerug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN