Karnemelk, Echte-, 0,5ltr-fles, Melkbrouwerij ACTIE

Karnemelk, Echte-, 0,5ltr-fles, Melkbrouwerij
1.80
InStock
Aantal
Staffelprijzen
12x
€ 1.62 p/s


De Melkbrouwerij is een van de weinige bedrijven in Nederland die nog echte karnemelk maakt. Karnemelk die je in winkels ziet liggen is bijna altijd aangezuurde melk.

Bij het karnen worden de vetbolletjes uit de melk geslagen; van die vetbolletjes wordt de echte boerenroomboter gemaakt. Boerenkarnemelk is een gezond en puur zuivelproduct dat bijzonder licht verteerbaar is. Het zal duidelijk zijn dat het maar heel weinig vet bevat; bij het karnen van de melk vormen de vetbolletjes immers de boerenroomboter. Wat overblijft, is de karnemelk, die dus veel minder vet bevat dan gewone melk. Boerenroomboter bevat uiteraard wel veel vet, maar is heel puur en natuurlijk en bevat geen verdere toevoegingen.

Over De Melkbrouwerij

De melkbrouwerij maakt haar producten op het erf van biologische boerderij Huis in ’t Veld, in Lettele, bij Deventer. De melk komt van hun 45 koeien die zoveel mogelijk buiten grazen op kruidenrijke weides. Ze vinden het belangrijk dat de koeien hun natuurlijk gedrag kunnen vertonen. Daarom houden de koeien hun hoorns en loopt hun eigen stier in de kudde. Dit is kortweg de basis voor hun uitzonderlijk heerlijke zuivelproducten.

De Melkbrouwerij online

Website

Instagram

FacebookTerug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN