IJsbergsla, kist 10stuks (lokaal, volle grond, eko)

IJsbergsla, kist 10stuks (lokaal, volle grond, eko)
11.59
InStock
Aantal
Staffelprijzen
12x
€ 1.22 p/s


IJsbergsla van de biologische Tuinderij de Haverkamp in Deventer
Ijsbergsla heeft een heel dichte krop en is bijzonder stevig. De bladeren zijn lekker knapperig en fris. Ijsbergsla is langer houdbaar en pittiger dan gewone kropsla.

Bewaren
Kroppen sla moeten stevig aanvoelen en de bladeren moeten onbeschadigd en frisknapperig zijn. Sla bestaat voor een groot gedeelte uit water. Daarom is de groente kwetsbaar en verlept de sla snel. Verbruik sla steeds zo snel mogelijk. Hoe verser, hoe beter. Na aankoop kunt u hem nog 2-3 dagen bewaren in de groentela.

Over Tuinderij de Haverkamp
"Landbouw is genieten. Dat vergeet je makkelijk door al het negatieve nieuws over de intensieve veehouderij. Wij, Heleen en Jopie, zijn liefhebbers, die leven van wat de grond ons geeft, en genieten van de groente, de dieren, de natuur en het landschap. Onze boerderij ligt net buiten Deventer, op landgoed de Bannink, tussen bossen, houtwallen en kolken. We verbouwen biologische groente en fruit die te koop zijn in de boerderijwinkel. Voor mooie groente en fruit op een mooie plek in een mooie omgeving kun je bij ons terecht. Kom gerust langs!", aldus Jopie en Heleen op hun facebookpagina.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie