HomeWelkom in de webshop van jouw streekkruidenier
Al je biologische boodschappen. Zoveel mogelijk uit je eigen buurt. Thuisbezorgd.
 

Je vind hier het aanbod van de vele biologische bedrijven rondom Deventer samengebracht. Het lokale aanbod vullen we aan met alle producten die je in een biologische supermarkt zou mogen verwachten. Je bestelt je boodschappen woensdag, we halen deze op donderdag en komen ze brengen op vrijdag.
 
We doen niet aan abonnementen. Je bestelt alleen wat jij wilt hebben.

Weeknieuws en aanbiedingen voor maandag 16 januari - 23 januari.
Onze bezorgtijd is veranderd naar vrijdags tussen 15-19uur

Door toenemende drukte, wat natuurlijk mooi is, zijn we genoodzaakt om onze bezorgtijd te verplaatsen naar vrijdags tussen 15uur en 19uur.  Je mag ons op de bezorgdag altijd een sms of app sturen om een exactere tijd te weten, 0619449707. Zo hoef je ook niet de hele tijd thuis te blijven. We kunnen ook een plek afspreken waar we de boodschappen neerzetten als je er niet bent.

Deze week zijn er vooral véél aanbiedingen en véél nieuwe producten.
In de aanbieding zijn oa. witte champignons €1,35/250gram, oranje pompoen € 0,95/kg en kleine conference peren €3,65/kg.


Bestelherinnering 

We hebben een automatische bestelherinnering voor je smartphone ontwikkeld. Zo mis je nooit meer je favoriete boodschappen. Klik op de onderstaande button. Google agenda opent dan in de afspraak. Klik op melding toevoegen en daarna op opslaan om wekelijks tijdig herinnerd te worden om te bestellen. Zorg wel dat je Google Agenda op je smartphone hebt staan.

 

Deventer oesterzwammen

Ze zijn eerlijk en heerlijk, de oesterzwammen van Brans Oesterzwamkwekerij. Uit ons eigen Deventer: local for local, dus zonder onnodige asfaltkilometers. Met zorg geteeld op gerecyclede biologische koffieprut uit de Deventer horeca, volgens de richtlijnen voor biologische productie. Duurzaam opgegroeid in een ook al gerecyclede zeecontainer. Met medewerkers die anders moeilijk aan werk kunnen komen. Deze prachtpaddenstoel bevat weinig vetten, maar is rijk aan eiwitten, aminozuren, vezels en mineralen. Heel nuttig dus, maar vooral heel erg lekker. Deventer oesterzwammen: eerlijk, en onontbeerlijk voor een heerlijk hapje.


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten, nieuws van het land en Food-events in de omgeving.