Hoe het werkt

Besteltijden

Je kunt bestellen tot woensdagochtend 12.00 uur. Wekelijks veranderen het assortiment en de prijzen van met name de groenten en fruit. Deze aanpassingen worden gedaan op zaterdagmorgen.

Bezorging

  • Je krijgt de bestelling op vrijdag tussen 16.30 en 20.30uur.  
  • De Gouden Pompoen bezorgt in een straal van 8,5km rondom ons bedrijf. (Zie het kaartje hieronder.) Voor verdere bestellingen rekenen we €0,30 per km.
  • We bezorgen bij je thuis. Als je de bestelling op een ander adres wilt ontvangen (bijvoorbeeld op je werk), dan kun je dit bij de bestelling aangeven.

Kosten en betaling

Bij bestellingen tot € 50,- wordt € 3,- onkostenvergoeding gerekend, tenzij je de bestelling afhaald bij een van onze afhaalpunten. Dit bedrag dekt alle kosten om jouw bestelling logistiek voor elkaar te krijgen. Dit zijn dus niet alleen bezorgkosten.

Bij de aflevering ontvang je een pakbon. Op dinsdag krijg je de factuur gemaild met het bedrag van de geleverde producten. De betaling hiervan gaat per automatische incasso. Deze incasso vindt 6 tot 10 dagen na de levering plaats.

Statiegeld

Uw bestelling wordt geleverd in 1 of meer plastic krat(ten). Hiervoor rekenen we €10- statiegeld. Bij de volgende levering zet je de lege krat(ten) weer klaar. Het statiegeld van de kratten, potten en flessen verrekenen we op de factuur.

Tips

- Zet je favoriete producten in het verlanglijstje van je account. Zo hoef je niet elke week de hele webwinkel door te zoeken.
- Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten, nieuws van het land en evenementen bij de leveranciers uit de omgeving.
- Meld je aan voor de reminder om te bestellen, zo kun je nooit een deadline missen. Vul hiervoor het reactieformulier van de webwinkel in en vermeld hoe je herinnert wil worden, per mail, sms of whatsapp.
- Wanneer je eerst inlogt in je klantaccount, dan wordt je winkelwagen onthouden. Je kunt dan op ieder ander apparaat verder met je bestelling.
- Er worden wekelijks veel nieuwe producten en aanbiedingen toegevoegd aan onze webwinkel. Check daarom regelmatig deze categoriën.

 Algemene voorwaarden.

 

 

 

 

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN