Focaccia klein, tomaat/olijf per stuk, Sallands Houtovenbrood ACTIE

Focaccia klein, tomaat/olijf per stuk, Sallands Houtovenbrood
2.60
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Italiaans brood
Een typisch Italiaans brood gemaakt van harde Italiaanse Altamura tarwe. Het deeg is gebasineerd met olijfolie. De combinatie van de deegvorm, plat, het milde smaakgevoel en de relatief stevige korstvorming geven een uitgelezen typisch Mediterranée product. De olijfolie geeft een ongelooflijke voldane nasmaak.

Sallands houtovenbrood

Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen; meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.


Website Sallands Houtovenbrood
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN