Focaccia groot, tomaat/olijf per stuk

Focaccia groot, tomaat/olijf per stuk
4.55
InStock
Aantal
Italiaans brood
Een typisch Italiaans brood gemaakt van harde Italiaanse Altamura tarwe. Het deeg is gebasineerd met olijfolie. De combinatie van de deegvorm, plat, het milde smaakgevoel en de relatief stevige korstvorming geven een uitgelezen typisch Mediterranée product. De olijfolie geeft een ongelooflijke voldane nasmaak.

Sallands houtovenbrood

Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen; meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

In Ekoland magazine heeft een inspirerend artikel gestaan over de samenwerking tussen Tuinderij Haverkamp en Sallands Houtovenbrood. "Boer en bakker smeden nieuw verbond"

Website Sallands Houtovenbrood
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie