Echte melk 0,5ltr-fles, Melkbrouwerij ACTIE

Echte melk 0,5ltr-fles, Melkbrouwerij
1.55
InStock
Aantal
Staffelprijzen
12x
€ 1.40 p/s


Schudden voor gebruik!
Statiegeld alleen bij schone fles retour.


Echte melk

Deze melk is zo min mogelijk bewerkt. Het enige wat ze doen is de melk pasteuriseren. Het vetgehalte van deze echte melk is afhankelijk van het seizoen. Het varieert door het jaar heen tussen de 4 en 5%.
Het melkvet wordt niet eerst uit de melk gehaald en later weer toegevoegd zoals fabrieksmelk. Echte melk dus! Hierdoor kan het wel voorkomen dat er van nature aanwezige klontjes vet in de melk zitten. Door het schudden van de melk voor gebruik lossen deze op.

Over De Melkbrouwerij

De melkbrouwerij maakt haar producten op het erf van biologische boerderij Huis in ’t Veld, in Lettele, bij Deventer. De melk komt van hun 45 koeien die zoveel mogelijk buiten grazen op kruidenrijke weides. Ze vinden het belangrijk dat de koeien hun natuurlijk gedrag kunnen vertonen. Daarom houden de koeien hun hoorns en loopt hun eigen stier in de kudde. Dit is kortweg de basis voor hun uitzonderlijk heerlijke zuivelproducten.

De Melkbrouwerij online

Website

Instagram

FacebookTerug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ayuk Hj Kuperus  - Melk
12-11-2019 18:05:17
Ik ben benieuwd en ook heel blij dat statiegeld flessen voor melk terug komen.
Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN