Dubbel Speltbrood, per stuk (Sallands Houtovenbrood)

Dubbel Speltbrood, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
5.05
InStock
Aantal

Nederlands brood
Speltbrood wordt gebakken van speltmeel verbouwd door Jopie Duijnhouwer van Tuinderij de Haverkamp. Speltmeel is een oud tarweras met authentieke eigenschappen. Smaakkenmerken zijn natuurzuiver, nootachtig met een perfect afgeronde nasmaak.

Sallands houtovenbrood
Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen; meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

In Ekoland magazine heeft een inspirerend artikel gestaan over de samenwerking tussen Tuinderij Haverkamp en Sallands Houtovenbrood. "Boer en bakker smeden nieuw verbond"

Website Sallands Houtovenbrood


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN