Dadel/walnoot/vijgenbrood, per stuk (Sallands Houtovenbrood)

Dadel/walnoot/vijgenbrood, per stuk (Sallands Houtovenbrood)
5.15
InStock
Aantal

Dadel, vijgen, walnotenbrood
Zeer uitgesproken vruchtenbrood met grote stukken dadel, vijgen en walnoten. Ook dit brood is op basis van desem gebakken. De combinatie van de vruchten en de noten geeft dit brood een bijzonder karakter en een streling voor de tong.

Sallands houtovenbrood

Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen; meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.

In Ekoland magazine heeft een inspirerend artikel gestaan over de samenwerking tussen Tuinderij Haverkamp en Sallands Houtovenbrood. "Boer en bakker smeden nieuw verbond"

Website Sallands Houtovenbrood


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

sandra  - ingrediënten Dadel/walnoot/vijgenbrood, per s
03-09-2018 14:49:46
Wat zijn de ingrediënten?
Zit er een melkproduct in?

groet, Sandra
Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN