curry-ketchup - knijpfles, 290ml, Machandel

curry-ketchup - knijpfles, 290ml, Machandel
2.83
InStock
Aantal

Een ambachtelijk bereidde curry ketchup in een handige knijpfles. In het Friese Haulerwijk produceert het familiebedrijf Machandel op milieuvriendelijke wijze biologische en biodynamische conserven en sauzen.

Ingrediënten
Agavesiroop*, tomaten*, azijn*, rijstmeel*, TAMARI (SOJABONEN*, zeezout, koji)*, kerrie-poeder*, zeezout, koriander*, kruidnagel* en kaneel* . * = van gecontroleerde biologische oorsprong .

Biologisch-dynamische producten rechtstreeks van het land in de glazen pot
Al meer dan dertig jaar produceert Machandel biologisch-dynamische conserven. Dat doen we op onze eigen manier: in nauwe samenwerking met onze telers en met zorg voor onze afnemers. Zo komen we tot smaakvolle, gezonde en eerlijke producten.


Over Machandel

Als zelfbewuste consument stelt u vragen over de herkomst van uw eten, over de gevolgen voor het milieu en de gezondheidsaspecten van bewerkt voedsel. Machandel stelt dezelfde vragen. Waar halen we onze biologisch-dynamische grondstoffen vandaan? En worden deze verbouwd op onze voorwaarden? Door kritisch te blijven, kunnen we producten maken waar we met gepaste trots onze naam op zetten.
Alle producten van Machandel


Website
Machandel b.v.
Turfsteker 6
8433 HT Haulerwijk Bekijk op kaart
Tel + 31 (0) 516 42 50 20
E-mail: info@machandel.com

 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN