Crackers, knackebrod, boekweit-haver, 9stuks-190gr, Kari s crackers ACTIE

Crackers, knackebrod, boekweit-haver, 9stuks-190gr, Kari s crackers
3.15
InStock
Aantal

Deze Boekweit-haver cracker heeft een wat nootachtige smaak. Er zitten geen glutenhoudende granen in en is door de vele zaden lekker krokant. Met een hoog eiwitgehalte van 18%.

Crackers met een vleugje Noorwegen... [oorspronkelijke tekst: Kari's crackers]

Kari kreeg in haar thuisland Noorwegen knekkebrød met de paplepel ingegoten. Ze woont inmiddels 20 jaar in Salland en bakt al jaren haar eigen knekkebrød. Vriendinnen vroegen steeds om meer. Nu bakt Kari twee dagen per week verse crackers: Kari’s Crackers heeft het licht gezien.


Populair in Salland

Kari’s knekkebrød is een groot succes in Salland, met name in Zwolle, Heino en Deventer. Het succes is te danken aan de unieke smaak van de crackers. Alle knekkebrød zitten barstensvol zaden (>40%) en hebben als basis rogge/haver of maïs. Alleen pure ingrediënten worden gebruikt, geen gist, bakpoeder, of wat voor hulpmiddelen dan ook. Het geheime ingrediënt zijn de mensen: alle knekkebrød wordt met hand gemaakt en gebakken

 

Ton IJsseldijk (Sallands Houtovenbrood), "‘Ik bak hout gestookte ovenbrood en mijn zoon Luc verkoopt dit op verschillende markten, waaronder Deventer. Dit knekkebrød is een uniek ambachtelijk product dat heel goed bij mijn hout gestookte ovenbrood past: rustiek, pure ingrediënten en een geweldige smaak. Sommige klanten bestellen 5 pakjes per week!"


Een genietmoment - Kari’s Crackers zijn voor allerlei momenten door de dag heen. Het knekkebrød voor bij de lunch of de soep of als 4 uurtje. De crisps als een gezonde snack voor bij de borrel. Bovenal bedoeld om even van te genietenMooie voedingswaren - "Wij vinden het heerlijk om met elkaar mooie voedingswaren te maken. Zoveel mogelijk met de hand en met pure ingredienten. Bovenal zijn we op zoek naar een goede sfeer waarbij mensen tot hun recht komen. We zijn gezegend met een groep mensen die ons een helpende hand toesteken en die tegelijkertijd leren om zichzelf te ontwikkelen. Allemaal mensen die om wat voor reden dan ook (even) de ruimte nodig hebben om hun eigen kwaliteiten te ontwikkelen. Onze onderneming neemt niet mensen aan om crackers te bakken, maar bakt crackers om mensen aan te nemen. Zo ontwikkelen wij een eigen versie van een Sociale Onderneming."

Wil je een keer met ons mee bakken? Je bent van harte welkom. Mail of bel ons.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN