Chocolade letter, puur, 200gr, Driekant

Chocolade letter, puur, 200gr, Driekant
8.75
InStock
Aantal

Driekant chocolaChcolade

De ene chocola is de andere niet. Bij Driekant houden we van pure smaken. Daarom zijn we gespecialiseerd in massieve chocoladerepen en brokken. Onze chocolade is gemaakt van biologische, fair trade ingrediënten. Dat zorgt voor een volle romige smaak. In een test met een smaakpanel stak deze chocolade er met kop en schouders bovenuit. De grote plakken zijn verkrijgbaar in puur, melk en wit, en in andere varianten, bijvoorbeeld met noten of stukjes fruit. Heerlijk om te eten, maar ook leuk om weg te geven. Bijzonder aan de grote gladde plakken is namelijk dat u er een naam in kunt laten graveren. Een lekker persoonlijk cadeau!

Ingredienten

Cacao(70%)*, cacaoboter*, boter*, sojalectine*, Rietsuiker*, volle melkpoeder*, slagroom*, Amandelen*, hazelnoten*, pecannoten* , *=van biologische oorsprong. Soja, Melk, Noten.

Seizoen

Dit product is leverbaar van 10-10 tot en met 15-1.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 120 dag(en).


Over ambachtscentrum Driekant

Driekant is een ambachtsbedrijf met een sociaal hart. Driekant is ontstaan vanuit de maatschappelijke betrokkenheid en slaat een brug tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven. De Driekant biedt in een kleinschalige, commerciële omgeving, kansen voor de groei van mensen. De directe binding met het product, de zichtbaarheid van het eindresultaat en het contact met de afnemers, doen namelijk een gezond appèl op de inzet en ontwikkeling van mensen.

De weg naar het hart verloopt bij via de handen

Bij Driekant werken diverse medewerkers samen. Professionele bakkers, verkoopmedewerkers, stagiaires, leerlingen. Wat ze samenbrengt zijn 2 ingrediënten: liefde voor het bakkersambacht en kunnen genieten van het samenwerken. Geen medewerker heeft dezelfde weg naar Driekant bewandeld, waardoor er een gemêleerd gezelschap is ontstaan. Ze helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen via het ambachtsvak. Daardoor zijn ze beter in staat het stuur van hun leven in eigen hand te nemen.

Meer doen met minder mensen... Dat is tegenwoordig een populair motto.
Maar niet bij Driekant! Zij geloven juist in het omgekeerde: zoveel mogelijk 'handen aan het brood'. Dat heeft alles te maken met de bedrijfsfilosofie. Mensen staan er centraal.

 

Alle producten van de Driekant
Website
Facebook
Twitter


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN