Chinese kool, klein, per stuk, Haverkamp

Chinese kool, klein, per stuk, Haverkamp
1.55
InStock
Aantal
Staffelprijzen
10x
€ 1.35 p/s


Door zijn knapperige en enigszins zoete smaak doet Chinese kool het ook vaak goed bij kinderen. Chinese kool smaakt prima in Oosterse, maar ook in Europese gerechten.

Kenmerkend van Chinese kool is dat deze bladgroente, net als paksoi, de uitgesproken koolsmaak mist.
De groente bestaat uit een lichtgekleurde, langwerpige krop die zo groot is als een stevige kropsla of bladkool. Hoe dichter bij het midden van de krop, hoe malser de bladeren zijn.

In de koelkast kan Chinese kool tot 2 weken bewaard worden ook als deze doormidden is gesneden.

Recepten

Chinese kool van de biologische Tuinderij de Haverkamp in Deventer

"Landbouw is genieten. Dat vergeet je makkelijk door al het negatieve nieuws over de intensieve veehouderij. Wij, Heleen en Jopie, zijn liefhebbers, die leven van wat de grond ons geeft, en genieten van de groente, de dieren, de natuur en het landschap. Onze boerderij ligt net buiten Deventer, op landgoed de Bannink, tussen bossen, houtwallen en kolken. We verbouwen biologische groente en fruit die te koop zijn in de boerderijwinkel. Voor mooie groente en fruit op een mooie plek in een mooie omgeving kun je bij ons terecht. Kom gerust langs!", aldus Jopie en Heleen op hun facebookpagina.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN