Challe per stuk (Sallands Houtovenbrood)

Challe per stuk (Sallands Houtovenbrood)
3.65
InStock
Aantal

Nederlands brood
Speltbrood wordt gebakken van speltmeel verbouwd door Jopie Duijnhouwer van Tuinderij de Haverkamp. Speltmeel is een oud tarweras met authentieke eigenschappen. Smaakkenmerken zijn natuurzuiver, nootachtig met een perfect afgeronde nasmaak.

Sallands houtovenbrood
Het Sallands Houtovenbrood is een authentiek ambachtelijk brood. Het brood wordt uit de grondstoffen; meel, water, desem en zeezout du Guérande. Het wordt gebakken in een hout gestookte oven. De combinatie van biologische grondstoffen, rijping en de gebruikte brandstof (houtsoorten) hebben geleid tot 4 kenmerkende karakteristieke brood varianten. Nederlands, Frans, Duits en Italiaans brood. Ook staan extra gevulde Krentenweggen en Dadel, vijgen, walnotenbroden op het lijstje.

Het Sallands Houtovenbrood is een product van Ton IJsseldijk, bakker van huis uit. Hij richt op het basisgebeuren van het bakken van brood. Het brood te koop is bij diverse natuurvoedingswinkelswinkels en op streekmarkten.


Website Sallands Houtovenbrood


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN