Versgebakken Bosakker Brood

header oxerbrood

Biologische brood van molensteen gemalen meel, zonder toevoegingen. Brood dat je doet denken aan je vakantie in Frankrijk of Italië. Brood waar je moeilijk van kan afblijven. De ingrediënten worden zoveel mogelijk biologisch, van lokale leveranciers betrokken, via de gouden pompoen.

Al het brooddeeg wordt opgestart met een desem of een voordeeg/poolish, 24 uur voor het bakken van het brood. Hierdoor krijgt het brood een rijkere smaak door de langere rijping. Bijkomend voordeel is dat dit type brood beter verteerbaar is en minder fytinezuur bevat. En dat zou bevorderlijk kunnen zijn voor de opname van mineralen.

Brood bakken is een passie voor de bakker Ingrid van Biologisch Brood van de Bosakker. “Het is geweldig om vanuit eenvoudige ingrediënten als meel, water, desem/gist en zout, zoiets moois en lekkers te maken als brood”, aldus bakker Ingrid. “Het is elke keer weer spannend hoe het brood uit de oven komt”. Bakker Ingrid is bakt sinds 2016. Eerst voor de eigen B&B gasten, vervolgens bij Oxerbrood. Sinds 1 april 2020 bakt ze zelfstandig als Biologisch brood van de Bosakker op vrijdag en zaterdag.

Lees hier meer over Biologisch Brood van de Bosakker:

https://debosakker.nl

 


Sorteer op:
 
uit Deventer
Granola, 250gr, Bosakker Brood


InStock
3.15

uit Deventer
Stokbrood, 225gr, Bosakker Brood


InStock
1.75

uit Deventer
Wit bolletje, 100gr, Bosakker Brood


InStock
0.70

uit Deventer
Wit brood, 650gr, Bosakker Brood


InStock
3.50

 
Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN