De Gouden Pompoen in de circulaire economie

De Gouden Pompoen in de circulaire economie

De Gouden Pompoen in de circulaire economie

Het is de Week van de circulaire economie. Circulair betekent dat alle producten die je verbruikt niet weggooit maar hergebruikt worden. Bij voeding is dit lastig te realiseren, aangezien de voedingstoffen bij de meeste mensen via het riool verdwijnt. Toch doen wij ons best. We maken voor 90% gebruik van groentezakken en eierdozen die we van onze klanten terug krijgen. Onze pakbonnen zijn wel op papier, maar deze komt van 100% recycled ongebleekt papier. Net als onze nieuwe flyer. Daarnaast roepen wij, net als in de rest van het jaar, onze klanten op om vooral gebruik te maken van de vele producten met statiegeld. Daarnaast kun je gebruik maken van onze voordelige grootverpakkingen van de basisproducten zoals granen, noten, zaden en meel.

reacties op “De Gouden Pompoen in de circulaire economie

De Gouden Pompoen in de circulaire economie

Door Karla Boje op zondag 28 juni 2020 om 14:50

In de Brabantse circulaire economie bestaat er vrijwel geen afval. Producten worden na hun levensduur gerepareerd, gedemonteerd of gerecycled tot nieuwe producten. 

Plaats een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN