Bitterballen, 24st, De Ballen van Brans ACTIE

Bitterballen, 24st, De Ballen van Brans
14.75
InStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:


The Making of...

01 van koffiedik naar zwam
De koffiedik die Brans Oesterzwamkwekerij bij enkele Deventer organisaties ophaalt, is de voedingsbodem voor de duurzame teelt van oesterzwammen.  Wekelijks wordt zo 200 kg koffiedik uit de verbrandingsoven gered.  De reststroom van de kwekerij wordt ingezet als bodemverbeteraar.
www.oesterzwamkwekerij.nl

02 social impact
In en om de kwekerij krijgen mensen die het lastig vinden mee te komen in onze snelle maatschappij een kans zich te ontplooien en succeservaringen op te doen. Het sociale aspect van de onderneming is net zo belangrijk als het duurzame. Brans geeft zo op geheel eigen wijze invulling aan circulaire economie.

03 alles draait om de smaak
Van de duurzaam geproduceerde zwammen worden heerlijke bitterballen en kroketten maakt. Door toevoeging van Darkness speciaalbier van DAVO en vele kruiden wordt een volle eigenwijze smaak verkregen. Brans heeft daarmee een snacklijn op de markt gezet die klaar is voor de toekomst.  

​Hip, stoer en vooral lekker!
En nog vegan ook.

 

Beleving

lekker - duurzaam - gezond

De ballen van Brans is een familiebedrijf. Michel Brans en Merlijn teepe willen iedereen laten genieten van lekkere, gezonde, en duurzame snacks.


 


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN