Clipper

Sorteer op:
 
 


Wij Zijn Clipper Teastory

Het avontuur begint met Mike en Lorraine Brehme, twee dappere Engelse theepioniers. In 1984 besluiten zij om hun passie voor echte kwaliteitsthee met de rest van de mensheid te delen. Het avontuur begint pas echt als ze twee balen fantastische biologische Assam thee vinden. Niet veel later komt de eerste Clipper thee uit een klein keukentje  in Dorset.

DIT IS ONS VERHAAL

 

story-teaKWALITEIT VAN BLAADJE TOT THEEPOT…

Bij Clipper willen we graag de allerbeste kwaliteit thee leveren. Altijd. Het is een kwestie van elke thee zorgvuldig te selecteren, proeven en blenden. Dan en James, onze bloedeigen thee-ontdekkingsreizigers, zijn altijd op zoek naar de natuurlijkste, eerlijkste, heerlijkste thee. Ze bezoeken Fairtrade plantages over de hele wereld, meestal in Afrika, India en Sri Lanka. Eenmaal terug in Dorset blenden ze de ingrediënten tot prachtige thee. Zo weten we zeker dat elke kop Clipper thee serieus genieten is.

FAIRTRADEstory-fairtrade

Clipper maakt thee met een goed geweten. Al onze zwarte en groene thee is Fairtrade. Dat betekent niet alleen dat onze boeren betere prijzen krijgen voor hun thee, maar ook dat die thee onder betere arbeidsomstandigheden geproduceerd is. Onze theeboeren streven er altijd naar die arbeidsomstandigheden verder te verbeteren. Zodat ook de theeplukkers, theesorteerders en thee-inpakkers en hun families profijt hebben van de opbrengst. Meer weten over ons Fairtrade verhaal? Klik hier.

 

WAT IS BIOLOGISCH?

Biologische producten smaken niet alleen beter, ze zijn ook stukken vriendelijker voor de natuur. Biologische producten worden namelijk verbouwd zonder dat er chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest aan te pas komen. Ze vervuilen de landbouwgrond niet en zijn niet genetisch gemanipuleerd. We zijn er dan ook trots op dat al onze thee en kruidenthee voldoet aan de biologische wet- en regelgeving. Dat zie je aan het Europese biologo, het bewijs dat minstens 95% van onze ingrediënten biologisch is.Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN