Kombucha uit Deventer

 
 

Kambucha is een unieke, smaakvolle en verfrissende drank. Als goede dorstlesser is het een goede vervanging voor frisdrank. Er wordt zelfs geclaimt dat het je helpt om je lijf vitaal en gezond te houden. Kombucha is 2000 jaar geleden uitgevonden in China en wordt ‘Elixer van de onsterfelijke gezondheid’ genoemd. Seeker’s Kombucha is een gefermenteerde drank, bereid van goede kwaliteit biologische thee, biologische suiker en een cultuur van gezonde bacteriën en gisten.

Over Seekers

Seeker’s Kombucha Tea wordt geproduceerd door Seeker Enterprises, gehuisvest in Deventer. Seeker Enterprises staat voor de verkoop van biologische producten van hoge kwaliteit. Producten die niet alleen zorgen voor een gezond lichaam, maar ook voor een heerlijke smaak. Het verlangen naar een gezonde levensstijl neemt toe in de huidige maatschappij. Seeker Enterprises begrijpt het belang van gezonde, veilige en weldadige voeding en dranken, die passen bij de hoge standaarden en levenswijze van de moderne consument.

Meer informatie over de kwaliteiten van kambucha vind je op de website van Seeker's Kambucha.

 


Ontdek het geheim van eten uit de buurt.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen, nieuws van het land en achtergrondinformatie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN